«Половина світу вважає, що Богачук переміг»: ексчемпіон присоромив Аль аш-Шейха за його ставлення до українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1885
2 голоси
«Половина світу вважає, що Богачук переміг»: ексчемпіон присоромив Аль аш-Шейха за його ставлення до українця
Сергій Богачук, фото: Instagram
Колишній чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією IBF (2007-2008) та напівсередній вазі за версією WBA (2012-2013) Пол Маліньяджі (36-8, 7 КО) хоче побачити матч-реванш Сергія Богачука із Вірджилом Ортісом.

Пол Маліньяджі закликав голову Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейха організувати реванш між тимчасовим чемпіоном WBC у першій середній вазі Вірджилом Ортісом (22-0, 21 КО) та Сергієм Богачуком (24-2, 23 КО).

Раніше Аль аш-Шейх повідомив, що він запропонував бій з Ортісом Теренсу Кроуфорду (41-0, 31 КО).

«Чувак, Ортіс і Богачук щойно провели бій ніздря в ніздрю. Приблизно половина світу вважає, що Богачук переміг. Ти не думаєш про те, що замість цього слід влаштувати реванш? Навіщо ми намагаємося просувати бій Кроуфорд – Ортіс?», – сказав Маліньяджі в інтерв’ю Boxing News 24/7.

  • В ніч з 10 на 11 серпня Ортіс переміг Богачука за очками рішенням більшості суддів, попри те, що двічі побував у нокдауні протягом бою;
  • Раніше промоутер Богачука – Том Леффлер – розповідав, що українець свій наступний бій може провести 21 грудня в андеркарді матчу Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі.