«Це може бути неймовірне шоу»: український боксер може провести бій в андеркарді поєдинку Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
870
0 голосів
«Це може бути неймовірне шоу»: український боксер може провести бій в андеркарді поєдинку Усик – Ф'юрі
Сергій Богачук. Фото: Google
Український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук може провести свій наступний бій в андеркарді поєдинку Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх анонсував, що реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня у Ер-Ріяді.

Промоутер Сергія Богачука (24-2, 23 KO) Том Леффлер розповів, що український боксер може провести свій наступний бій в андеркарді поєдинку британця та українця:

«Зірка Сергія злетіла після бою з Ортісом. Він був андердогом п'ять до одного. Чудово, що Аль-Шейх особисто був присутній на поєдинку і бачив, як здорово виступив Сергій. Йому дуже сподобався Богачук. Він підійшов до нас після бою і сказав, що хотів би бачити Сергія на одному з майбутніх шоу до кінця цього року.

Безумовно, це може бути шоу 21 грудня в Саудівській Аравії. Сергій готовий до бою. Буде здорово, якщо Богачук візьме участь у шоу, коли його колега, український чемпіон у надважкій вазі Олександр Усик битиметься з Тайсоном Ф'юрі», – сказав Том Леффлер в коментарі для Boxing Scene.

Нагадаємо, що Ортіс переміг Богачука за очками рішенням більшості суддів (113-113, 114-112, 114-112), попри те, що українець протягом бою двічі відправляв американця у нокдаун.