«Усі ваші безглузді вимоги було задоволено в обмін на відсутність реваншу»: Ортіс не дасть Богачуку другий бій

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
5629
3 голоси
«Усі ваші безглузді вимоги було задоволено в обмін на відсутність реваншу»: Ортіс не дасть Богачуку другий бій
Сергій Богачук та Вірджіл Ортіс. Фото: Getty Images
Американський тимчасовий чемпіон WBC у першій середній вазі Вірджил Ортіс (22-0, 21 КО) не планує зустрічатися у негайному реванші з українцем Сергієм Богачуком (24-2, 23 КО).

Боксер Вірджил Ортіс не збирається давати реванш Сергію Богачуку.

Батько переможця Вірджил Ортіс-старший в Х зчепився із промоутером українця Томом Леффлером.

«Обміняв пункт про реванш на ще більше грошей. Чи ти вже забув про це? Всі ваші безглузді вимоги були задоволені в обмін на відсутність реваншу. Ви самі захотіли за цей обмін більше грошей. Тож продовжуйте ревти. Під час переговорів Том мав мільйон різних вимог».

Ортіс-старший продовжив:

«І під час цього ми домовилися, що якщо ви хочете все це (гроші та інше), то відмовляєтесь від пункту про реванш. Вгадайте, що він вибрав? Але, боюсь, він вам про це не розповість. Томе, у мене все добре. Жодних проблем зі сном. Лягай ти теж спати. Ти вже надто старий для того, щоб ревти».

Він написав далі:

«Попросіть його, хай скине скриншоти наших вимог. Їх не було. А ми у відповідь скинемо скриншоти його вимог. Це було настільки смішно. Якоїсь миті нам здалося, що ми ведемо переговори не з Богачуком, а з Канело...».

Нагадаємо, що в ніч з 10 на 11 серпня Ортіс переміг Богачука за очками рішенням більшості суддів, попри те, що двічі побував у нокдауні протягом бою.