«‎Побачимо, наскільки він хороший»: ексчемпіон назвав топ-5 найкращих бійців елітної ваги – яке місце в Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
708
1 голос
«‎Побачимо, наскільки він хороший»: ексчемпіон назвав топ-5 найкращих бійців елітної ваги – яке місце в Усика
Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон обрав п’ять найкращих боксерів у надважкій вазі на даний момент. У престижному списку знайшлося місце й Олександру Усику.

Джонні Нельсон впевнено заявив, що найкращий надважковаговик сучасності – це Олександр Усик, а також пояснив, чому Тайсон Ф'юрі посів третю позицію.

«У топ-3 зараз Джошуа, Ф'юрі та Усик. Очевидно, що Олександр посідає перше місце. Враховуючи останні виступи, Ентоні – номер два. А номером три є Тайсон.

Мій рейтинг складено на основі того, що ми бачимо. Ще вчора Джошуа не був вище за Фʼюрі, але сьогодні вже так. Людям треба відкинути свою сліпу відданість Ф'юрі та почати дивитися поєдинки».

Ексчемпіон вважає, що Мартін Баколе, який вихвалявся, що нокаутував Усика під час спарингу, має довести своє право на місці у топ-5 перемогою проти Чжана Чжілея.

«В топ-5 також є Чжан Чжілей, враховуючи його останні хороші бої. Також включу в список Джозефа Паркера. Просто подивіться на його результати! А ще є Баколе, який легко може увійти у топ-5, бо, на мою думку, він здатен легко перемогти Паркера. 

Справжнім тестом для Мартіна стане поєдинок з Чжілеєм. Ось тоді й побачимо, наскільки він хороший боксер», – сказав Нельсон у коментарі Seconds Out.

  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш з британцем українець проведе 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.