Кличко, Усик, Джошуа чи Ф’юрі: відомий боєць обрав чемпіона, з яким йому було найгірше в ролі спаринг-партнера

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2985
4 голоси
Кличко, Усик, Джошуа чи Ф’юрі: відомий боєць обрав чемпіона, з яким йому було найгірше в ролі спаринг-партнера
Ентоні Джошуа. Фото: Інстаграм
Британський супертяж Девід Аллен (23-6-2, 18 КО) поділився своїми спогадами про участь у тренувальних таборах топових боксерів. Найгірші спогади в нього залишилися про співпрацю з Ентоні Джошуа.

Боксер Девід Аллен, який побував у кемпі таких зірок, як Володимир Кличко, Олександр Усик, Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі, у подкасті YouTube-каналу «David White Rhino Allen» поділився спогадами про роботу з кожним із них.

Аллен розповів, що найбільше йому запам'ятався кемп із Кличком – дуже гарне місце в Альпах, чудова їжа, гарні гроші (1500 євро за тиждень). За його словами, він пробув там лише п’ять днів, але заплатили йому, як за весь тиждень.

Спаринги з Усиком Аллену сподобалися менше, але він був у захваті від гонорару (2000 євро). Виявилося, що його доведеться відпрацювати – провів з Усиком близько 20-25 раундів, і вважає, що це було надто багато.

А ще Аллен дуже незадоволений умовами. Боєць стверджує, на Олімпійській базі в Конча-Заспі годували жахливо:

«Я буквально харчувався хлібом та водою».

Проте Аллен радий знайомству з Усиком.

«Один із найкласніших чуваків, яких я коли-небудь зустрічав у боксі».

Найнеприємніші спогади Аллена – про роботу з Джошуа. Це було давно – з 2012 до 2015 року.

Зі спогадів бійця:

«Тоді я ще був молодий. І просто хотів дізнатися більше від інших бійців. Гроші для мене не були найголовнішими. І тільки потім мені почали платити за спаринги. І я почав задумуватись: «А чому Джошуа тобі ніколи не платив?». Зараз мені здається, що мене просто використали».

Аллен називає це знущанням, адже він спарингував з ним два-три рази на тиждень, проводив по шість, вісім, інколи ж навіть по десять раундів. Зараз він думає тільки про одне – хто з них вирішив, що йому можна не платити – AJ чи (тренер) Роб Маккрекен?

  • Зазначимо, що Аллен був претендентом на вакантні титули чемпіона за версіями WBC International (2016) та WBA Continental (2019);
  • Також він двічі був претендентом на титул чемпіона Британської Співдружності (2017, 2018) у надважкій вазі.