Чемпіон, який прогнозував перемогу Ф’юрі над Усиком, назвав переможця реваншу: він дуже просто все пояснив

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
990
3 голоси
Чемпіон, який прогнозував перемогу Ф’юрі над Усиком, назвав переможця реваншу: він дуже просто все пояснив
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: PA
Тимчасовий чемпіон UFC у важкій вазі Том Аспіналл дав прогноз на майбутній матч-реванш між боксерами хевівейту українцем Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Том Аспіналл висловився про матч-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. Напередодні першої зустрічі він ставив на британця.

«Перший бій був чудовим. Мені подобаються обидва хлопці. Я провів багато спарингів з Тайсоном, ми з ним друзі, але при цьому мені дуже важко не бути фанатом Усика – цей хлопець неймовірний».

На його думку, нині Ф’юрі перебуває на спаді.

«Відтоді, як я тренувався з Тайсоном, у нього змінився стиль. Раніше він був практично невловним, але тепер він став старшим і перебуває на кінцевому етапі своєї кар'єри. Він сповільнився і змінив свій стиль, тоді як Усик залишається гнучким і невловимим».

Експерт вважає, що Усик підтвердить свою перевагу у реванші.

«У них був дуже близький бій, дуже важко щось прогнозувати, але моя думка така, що якщо ти побив хлопця один раз, ти можеш побити його знову. Тому я, ймовірно, схиляюся до того, що Усик знову його переможе», – заявив Аспіналл в інтерв'ю YouTube-каналу «Froch on Fighting».

  • Усик переміг Ф’юрі у травні за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав пояси WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом у хевівейті;
  • Реванш 21 грудня між ними пройде вже без титулу IBF, від якого українець відмовився.