Технічний нокаут на пізній стадії: чемпіон і ексспаринг-партнер Ф’юрі дав точний прогноз на його бій з Усиком

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2289
4 голоси
Технічний нокаут на пізній стадії: чемпіон і ексспаринг-партнер Ф’юрі дав точний прогноз на його бій з Усиком
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Тимчасовий чемпіон UFC у важкій вазі Том Аспінолл висловився щодо майбутнього бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Том Аспінолл дав прогноз на бій між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО). Він розповів, наскільки сильним бійцем є британець.

«Я багато спарингував з Ф'юрі, цей хлопець – гігант, абсолютно масивний, і коли він починає йти на тебе вперед, щоб змусити його відступити, потрібно мати багато сили, а для Усика зробити це і підтримувати протягом 12 [раундів], це велика проблема».

На його думку, Ф’юрі все ще має запал для великих перемог у ринзі.

«Було б нерозумно ставити проти Ф'юрі. Чи залишився у Ф'юрі той рух, який був на початку його кар'єри? Це велике питання, я думаю, що так».

Аспінолл пророкує перемогу Ф’юрі.

«Я абсолютно великий фанат Усика, мені дуже подобається те, що він робить, але Ф'юрі – мій хлопець, і я повинен вибрати його».

Боєць вважає, що розв’язка даного протистояння відбудеться у «чемпіонських» раундах.

«Я думаю, що якщо він змусить Усика відступити, пройдеться по ньому і буде використовувати рух, коли це буде потрібно, я б сказав, що Ф'юрі виграє технічним нокаутом на пізній стадії: 10, 11, 12 – десь так», – наводить слова Аспінолла Bloody Elbow.

  • Нагадаємо, що поєдинок чемпіона WBA, WBO та IBF Усика проти володаря титулу WBС Ф’юрі пройде 18 травня;
  • Зустріч відбудеться у столиці Саудівської Аравії – Ер-Ріяді.