«Я б на нього гроші не поставив»: Гвоздик прямо відповів хто переміг би у бою Ломаченко-Девіс і чи буде нокаут

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6561
6 голосів
«Я б на нього гроші не поставив»: Гвоздик прямо відповів хто переміг би у бою Ломаченко-Девіс і чи буде нокаут
Василь Ломаченко та Джервонта Девіс, колаж: Sport-express.ua
Український боксер напівважкої ваги Олександр Гвоздик (20-2, 16 KO) оцінив перспективи свого земляка Василя Ломаченка у можливому бою з американцем Джервонтою Девісом.

Боксер Олександр Гвоздик поділився думками про можливий майбутній поєдинок володаря титулу IBF у легкій вазі Василя Ломаченка (18-3, 12 КО) проти чемпіона світу за версією WBA Джервонти Девіса (30-0, 28 КО).

Гвоздик пояснив, за яких умов американець матиме більше шансів на успіх.

«Якщо Девіс боксуватиме з Ломаченком так, як він, наприклад, боксував із Крусом – бігати, намагатися десь переграти, то, звичайно, шансів у Джервонти немає. А якщо він просто піде на Ломаченка, як він пішов на Мартіна чи Санта Круса, то може навіть його зупинити, тому що Джервонта бити вміє».

Боксер в інтерв'ю YouTube-каналу «Два Бокових» наголосив, що раніше українцю було важко із суперниками, які намагалися його штурмувати.

«Пам'ятаю, що ще з аматорських часів у Василя були проблеми з тими, хто на нього йде і тупо б'є. Потім це сталося з Салідо. Якщо Джервонта просто піде рубатися і битися як на вулиці, то мені здається, що у нього є шанси його нокаутувати. Але Василь – це не Мартін чи Санта Крус».

Гвоздик не бачить Ломаченка фаворитом такого протистояння.

«Цікавий бій, але в цьому випадку я б гроші на Ломаченка не поставив. Переможцем бачу Джервонту, тому що він на піку, він сильний. Я не бачу, що цей бій має бути легким для Джервонти, але Ломаченко дуже стабільний. Мені здається, що перемогти Джервонту у Василя не вийде. Але він на це здатний».

Проведення бою між Ломаченком та Девісом планувалося на кінець цього року. Однак українець прийняв рішення більше не битися у 2024-му після своєї травневої перемоги над Джорджем Камбососом (21-3, 10 КО).