Богачук виніс жорсткий вирок Ломаченку: що сказав один український чемпіон про другого

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
677
2 голоси
Богачук виніс жорсткий вирок Ломаченку: що сказав один український чемпіон про другого
Василь Ломаченко. Фото: Google
Тимчасовий чемпіон WBC у першій середній вазі Сергій Богачук (24-1, 23 KO) поділився думками щодо майбутніх перспектив володаря титула IBF у легкій вазі Василь Ломаченко (18-3, 12 КО).

Василь Ломаченко не буде проводити бої у поточному році. Сергій Богачук вважає, що чемпіон світу у легкій вазі вирішив закінчити професійну кар’єру і більше битися не планує.

«Я думаю, що Ломаченко, можливо, не повернеться. Я вважаю, що він може завершити кар'єру. Для чого йому повертатися через рік? Коли в нього немає боїв, йому потрібен відпочинок. Якщо Ломаченко повернеться, то йому треба відновитися, провести більше боїв.

Я не думаю, що через рік він повернеться і скаже, що хоче проводити поєдинки світового рівня. Йому будуть потрібні кілька легких боїв. У нього немає стільки часу. Мені здається, що він не повернеться», – сказав Богачук у коментарі YouTube-каналу Fight Hub TV.

  • Богачук вже 10 серпня проведе свій наступний бій проти американця Вірджіла Ортіса (21-0, 21 КО). Дану зустріч прийме місто Лас-Вегас (США).