«Не буде ніякого зіткнення»: менеджер Ф’юрі зробив категоричну заяву про реванш британця з Усиком

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4675
6 голосів
«Не буде ніякого зіткнення»: менеджер Ф’юрі зробив категоричну заяву про реванш британця з Усиком
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Менеджер британського боксера Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) – Спенсер Браун – висловився про майбутній матч-реванш свого підопічного проти українця Олександра Усика (22-0, 14 КО).

Спенсер Браун, який є менеджером Тайсона Ф’юрі, розповів, за кого той вболіватиме 21 вересня у матчі за пояс IBF Даніел Дюбуа – Ентоні Джошуа.

«Я думаю, що він хороший друг Дюбуа, і, очевидно, він з тієї ж промоутерської компанії. Але я думаю, що Тайсон просто хоче побачити хороший бій. Кого він підтримає? Напевно, Дюбуа».

За словами Брауна, Ф’юрі поки зарано думати про бій із переможцем цієї пари, адже спочатку варто перемогти Олександра Усика.

«Я думаю, що нам потрібно покінчити з цим. Якщо він не виграє наступний бій, то не буде ніякого курсу на зіткнення [з переможцем пари Джошуа-Дюбуа]. Тому йому вкрай важливо перемогти Усика».

Менеджер підкреслив, що Ф’юрі планує зробити висновки із першого матчу.

«Будуть зміни, але не в менеджменті чи його команді, а в інших речах, що стосуються тренувань».

Браун вважає, що перша зустріч була максимально рівною.

«Зважаючи на близькість бою минулого разу, все могло піти по-різному. Хтось скаже, що Усик був на три раунди попереду, хтось ні, це ваша думка про бокс – за це ми його і любимо».

Фахівець вірить у Ф’юрі.

«Але Ф'юрі повернеться. Він запалить, і ми побачимо нового, кращого, вдосконаленого Ф'юрі».

Браун ставить на британця у реванші.

«У його віці я не знаю, наскільки можна покращитися, але бій між ними був дуже, дуже близький, тому підтримаймо нашого британця, і я впевнений, що він переможе, а потім ми поговоримо про наступний етап», – сказав менеджер в інтерв’ю Sky Sports.

  • Нагадаємо, 18 травня Усик за очками роздільним рішенням суддів переміг Ф’юрі та став абсолютом хевівейту, об’єднавши титули WBA, WBO, IBF та WBC;
  • Матч-реванш між ними відбудеться 21 грудня, але вже без поясу IBF, від якого українець відмовився на користь Дюбуа.