«Він був справжнім переможцем»: в Британії сказали, хто виграв перший бій Усик-Ф’юрі і хто є фаворитом реваншу

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
27505
33 голосів
«Він був справжнім переможцем»: в Британії сказали, хто виграв перший бій Усик-Ф’юрі і хто є фаворитом реваншу
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: Getty Images
Відомий британський оглядач боксу Гарет Девіс висловився щодо реваншу між чемпіоном WBC, WBO і WBA у надважкій вазі Олександром Усиком (22-0, 14 КО) і Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Британський журналіст Гарет Девіс поділився думкою про майбутній другий бій Олександра Усика і Тайсона Ф’юрі. Він вважає, що українець є невеликим фаворитом.

«Ф'юрі повинен вийти на ринг і показати зовсім інший тип виступу проти Усика в грудні в матчі-реванші. Він може перемогти Усика. Я думаю, що Усик є незначним фаворитом у другому бою». 

При цьому експерт повністю впевнений, що Олександр без питань виграв перший бій, що пройшов 18 травня і завершився перемогою Усика роздільним рішенням суддів.

«Він був справжнім переможцем першого бою. У Ф'юрі правильний настрій на бій. Він повинен вимістити це все на Усику і зробити це жорстко. У другому бою йому доведеться більше ризикувати. Я все ще думаю, що це буде близький, напружений бій».

Спеціаліст не бачить потреби для Ф’юрі змінювати його тренерів – Енді Лі і Стюарда Шугархілла. 

«Я думаю, що міняти їх зараз – це, напевно, не найкраще рішення. Я думав, що Тайсон все одно виграв останній раунд. Я зарахував останній раунд Тайсону. Я не згоден з усіма речами, які він говорив про Усика, у нього аматорський стиль».

Девіс чекає перемоги співвітчизника.

«Що мені подобається, так це його настрій на другий бій. Я хочу, щоб він переміг. Я хочу побачити його проти Ентоні Джошуа. Я хочу побачити його проти Ентоні Джошуа в бою за абсолютне чемпіонство», – сказав Девіс в ефірі YouTube-каналу «Boxing King Media».

Реванш Усик – Ф’юрі відбудеться 21 грудня.