Усик загнав в ступор відомого надважковаговика: екссуперник Ф’юрі дав прогноз на реванш українця і британця

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
2082
3 голоси
Усик загнав в ступор відомого надважковаговика: екссуперник Ф’юрі дав прогноз на реванш українця і британця
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик, фото: Getty Images
Шведський боксер хевівейту Отто Валлін (26-2, 14 КО) висловився щодо другого бою між чемпіоном WBC, WBO і WBA Олександром Усиком (22-0, 14 КО) і Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Отто Валлін відповів, як Тайсону Ф’юрі перемогти Олександра Усика. Він вважає, що британцю протипоказано підпускати українця близько до себе.

«Це складне питання. Просто дивлячись на нього, я розумію, що він великий хлопець, тому йому потрібно тримати Усика подалі від себе і перебоксувати його. Він повинен тримати його на відстані, але з Усиком це складно, він дуже хороший боєць». 

Валлін вразився важким нокдауном, в якому побував Ф’юрі у дев’ятому раунді першого бою.

«Те, як він потряс Ф'юрі минулого разу, було просто дивовижно. Для маленького хлопця, який вийшов із важкої ваги, так потрясти Ф'юрі і майже нокаутувати його».

Тому шведський супертяж не має точного рецепту перемоги над Усиком.

«Ф'юрі повинен бути дуже розумним і тримати його на відстані, використовувати свої довгі руки, а коли він наблизиться – в'язати його і спиратися на нього. Але минулого разу він намагався його втримати, а Усик уникав цього і просто продовжував бити», – сказав Валлін в інтерв’ю talkSPORT.

  • В 2019 році Ф’юрі переміг Валліна одноголосним рішенням суддів.
  • Реванш українця і британця відбудеться 21 грудня.