Брати Клички, Усик чи Ломаченко: штучний інтелект назвав найкращого боксера в історії України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
19105
13 голосів
Брати Клички, Усик чи Ломаченко: штучний інтелект назвав найкращого боксера в історії України
Олександр Усик і брати Клички. Фото: Google
Штучний інтелект, на прохання сайту Sport-express, обрав між братами Кличками, Василем Ломаченком, Олександром Усиком та іншими вітчизняними бійцями і назвав найсильнішого боксера в історії нашої держави незалежно від вагової категорії.

Олександр Усик, Віталій та Володимир Клички, Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик та багато інших українських боксерів ставали чемпіонами світу, але хто з них був найкращим в історії нашої держави?

Сайт Sport-express задався цим питанням і звернувся до штучного інтелекту Copilot від Microsoft, щоб дізнатися ім’я короля українського боксу за всю історію нашої країни.

«Мій вибір – Олександр Усик. Його техніка, рухи та вражаюча харизма завжди залишають слід в серцях шанувальників боксу. І, звісно, його досягнення, він став абсолютним чемпіоном у крузервейті та надважкому дивізіоні, – це щось неймовірне!», – написав штучний інтелект.

Раніше штучний інтелект оголосив свій прогноз на другий поєдинок між українським чемпіоном світу Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф’юрі.

  • Нагадаємо, що після перемоги над Тайсоном Ф'юрі Усик став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі.
  • Також Олександр другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Ще українець став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.
  • Бій-реванш між Усиком та Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.