Чемпіон світу, який благає Ломаченка про бій, готується провести найбільший поєдинок світу: заява боксера

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1587
3 голоси
Чемпіон світу, який благає Ломаченка про бій, готується провести найбільший поєдинок світу: заява боксера
Шакур Стівенсон. Фото: Top Rank
Американський чемпіон WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон (21-0, 10 КО) висловився про свій можливий майбутній бій проти земляка та володаря титулу WBA Джервонти Девіса (30-0, 28 КО).

Боксер Шакур Стівенсон поділився думками про можливий бій проти Джервонти Девіса. Він вважає, що це буде гучне протистояння.

«Ми всі знаємо, що між мною та Джервонтою буде найбільший бій за наступні роки. Кожен промоутер захоче бути до цього причетним. Це найбільший бій у світі, якщо ми дійсно це зробимо. Це буде приголомшливий поєдинок. Це найбільший і найкращий бій у боксі».

Американець дав зрозуміти, що налаштований стати абсолютом легкої ваги.

«Це мій план і кінцева мета. У цьому бою я збираюся викластися на повну. Це напрямок, у якому я хочу рухатися. У якийсь момент я отримаю всі пояси у легкій вазі. Я хочу бути абсолютом і отримувати пояси один за іншим».

Він вірить, що рано чи пізно Девісу доведеться прийняти виклик.

«Я знаю, що мій час прийде. Девісу більше нікуди подітись, окрім як битися зі мною. Зрештою, мені і йому доведеться битися, і це моя можливість. Але поки що я зосереджений на Артемові», – сказав Стівенсон в інтерв’ю Boxing Scene.