«Для нього це небезпечний поєдинок‎»: ексчемпіон зробив заяву щодо бою Ломаченко – Девіс

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
95
1 голос
«Для нього це небезпечний поєдинок‎»: ексчемпіон зробив заяву щодо бою Ломаченко – Девіс
Василь Ломаченко та Джервонта Девіс. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у двох дивізіонах Тімоті Бредлі поділився думками щодо того, як його співвітчизнику Джервонті Девісу варто битися проти українця Василя Ломаченка.

Тімоті Бредлі вважає, що техніка Василя Ломаченка та обманні рухи українського боксера можуть стати проблемою для Джервонти Девіса.

«Фінти Ломаченка, димова завіса і дзеркала, які він створює руками, рухаючись з боку в бік, змінюючи рівні, а також відводячи голову з лінії атаки, стануть проблемою для Танка. Тому що якщо подивитися бої Танка, він реагує на кожен фінт. Танк - природний контрпанчер. 

Він любить контратакувати. Він завжди намагається або завдати контрудару, або ухилитися від такого. Тож ви можете домогтися від нього реакції, а Лома саме це й робить. Він - майстер фінтів. Він буде фінтити на ногах, корпусом і діяти так, ніби піде в той чи інший бік».

Ексчемпіона радить своєму співвітчизнику використовувати аперкоти у битві з нашим чемпіоном.

«Танку доведеться все це прорахувати. Я бачу, що для Танка в бою з Ломаченком могли б спрацювати аперкоти. І удари по корпусу, звичайно ж. Вони обидва схильні до ударів по корпусу, оскільки високо тримають руки.

Я кажу про аперкоти, тому що іноді Лома підсаджується, а потім завдає удару лівою рукою і робить невеликий випад. Коли він робить випад, він нахиляється вперед». 

Тімоті впевнений, що для Джервонти бій з Василем є небезпечним.

«Якраз у такі моменти буде ідеальний час для аперкотів від Танка. Для нього це небезпечний поєдинок, тому що дуже навіть може виявитися, що для перемоги Танку неодмінно доведеться нокаутувати Лому», – сказав Бредлі у коментарі Fight Hub TV.

Як провели свої останні бої Ломаченко та Девіс

  • Американець в останньому поєдинку нокаутував Френка Мартіна та зберіг свій титул WBA
  • Українець здолав австралійця Джорджа Камбососа технічним нокаутом в 11-му раунді та став володарем пояса IBF