«Аруму варто просто замовкнути‎»: потенційний суперник Ломаченка розлютився на промоутера – що трапилося

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2409
1 голос
«Аруму варто просто замовкнути‎»: потенційний суперник Ломаченка розлютився на промоутера – що трапилося
Шакур Стівенсон. Фото: Google
Чемпіон світу у легкій вазі за версією WBC Шакур Стівенсон жорстко висловився на адресу промоутера Василя Ломаченка і поки ще свого власного Боба Арума.

Контракт між Шакуром Стівенсоном та компанією Боба Арума спливає і американський боксер невдоволений відношення до себе з боку Top Rank.

«Боб Арум по суті намагався сказати: «Top Rank або нічого». По суті, він заявив, що у мене немає інших варіантів, окрім Top Rank. 

Я думаю, Бобу слід просто заткнутися і дозволити людям, які керують його компанією, займатися своєю справою, тому що він навіть не керує своєю власною компанією».

При цьому Стівенсон не виключає, що надалі може співпрацювати з цією промоутерською компанією.

«Я не знаю. Я нічого не скидаю з рахунків. Це бізнес. Якщо в цьому буде сенс, тоді так. Якщо ні - тоді нема про що й говорити. Я знаю собі ціну. Я знаю, що найближчими роками стану одним із найлегендарніших бійців в історії. Ось моя ціна».

Американець зізнався, що його засмутив той факт, що бій з Джорджем Камбососом організували Ломаченку, а не йому.

«У нас було все добре з Top Rank у міру того, як я ставав відомішим і набував популярності. Але щойно я дістався до легкої ваги, все почало сповільнюватися. 

Я відчував, що вони могли б влаштувати мені бій із Джорджем Камбососом, як вони влаштували його для Ломаченка, але вони цього не зробили» 

Шакур впевнений, що можна було провести і битву з Василем, але Арум цього не зробив.

«Я відчував, що ми могли б чинити трохи більший тиск на Ломаченка, щоб бій відбувся, але вони цього не зробили. Коли я досяг 61,2 кг, моя популярність стала більшою, а потім все змінилося в гірший бік».

Також американець дав зрозуміти, з ким планує провести поєдинок у найближчому майбутньому.

«Я отримаю краще місце в хаті. Будучи вільним агентом, ми всі знаємо, що наш бій із Танком Девісом стане безсмертною класикою, і я думаю, всі промоутери будуть щасливі взяти участь, коли до цього дійде», – сказав Шакур у коментарі  Fight Hub TV

  • Стівенсон наступний поєдинок проїде 6 липня у Ньюарку, штат Нью-Джерсі, США проти Артема Арутюняна.
  • Після цього бою Шакур стане вільним агентом.