Колишній абсолютний чемпіон світу зробив прогноз на бій Джошуа – Усик: хто б переміг у третьому поєдинку боксерів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
4078
2 голоси
Колишній абсолютний чемпіон світу зробив прогноз на бій Джошуа – Усик: хто б переміг у третьому поєдинку боксерів
Ентоні Джошуа та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній абсолютний чемпіон у важкій вазі Бастер Дуглас розповів про можливі поєдинки у надважкій вазі, порівнявши шанси Ентоні Джошуа та Олександра Усика у можливій трилогії.

Колишній абсолютний чемпіон у важкій вазі Бастер Дуглас порівняв шанси Олександра Усика (22-0, 14 КО), Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) та Ентоні Джошуа в очних двобоях:

«Прямо зараз я думаю, що Ей Джей переможе Ф’юрі. Справа не в тому, що Тайсон йде на спад, просто в нього вже немає ресурсів протистояти цій силі. Як тільки ти починаєш завдавати ударів разом, він має тенденцію слабшати впродовж бою, і рівень його сили починає падати. Імовірність того, що Джошуа нокаутує Ф’юрі, велика, я думаю, так і буде.

Він безперечно переможе Ф’юрі. Тайсон не витримав би дистанції, Ей Джей нокаутував би його. І Ентоні проти Усика зараз теж хороший бій. Я б сказав, що Джошуа переможе Ф’юрі, а Ентоні проти Олександра має співвідношення 50 на 50», – сказав Дуглас в коментарі для Gambling Zone.

  • Олександр Усик двічі бився проти Ентоні Джошуа: у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.
  • Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.