Джошуа – Ф'юрі: автор найгучнішого апсету в історії боксу назвав переможця бою двох екссуперників Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1198
3 голоси
Джошуа – Ф'юрі: автор найгучнішого апсету в історії боксу назвав переможця бою двох екссуперників Усика
Ентоні Джошуа – Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Бастар Даглас назвав фаворита можливого поєдинку між колишніми суперниками Олександра Усика Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі.

Бастер Даглас вважає, що Ентоні Джошуа здолав би Тайсона Ф'юрі. 

«Зараз я думаю, що Ей Джей переміг би Ф'юрі. Не те щоб Ф'юрі пішов на спад, він просто більше не має тієї сили, яка у нього була раніше. Як тільки ти починаєш завдавати йому удари, він, як правило, слабшає по ходу бою, і його рівень потужності починає падати».

Американець навіть припускає, що «Циганський король‎» програє нокаутом.

«Існує велика ймовірність того, що Ей Джей нокаутував би Ф'юрі, я думаю, що він це спроможний зробити. Він точно нокаутував би Ф'юрі. Тайсон не пройшов би всю дистанцію».

Даглас впевнений, що обидва британці не входили б у список найкращих часів його карєри.

«Я розмовляю зі своїм тренером про сьогоднішніх хевівейтерів, і він вважає, що Ф'юрі та Ей Джей не увійшли б до топ-30 в мою епоху, і я погоджуюсь з цим», – сказав ексчемпіон у коментарі SecondsOut Boxing News.

  • Бастер Даглас у 1990 році сенсаційно нокаутував Майка Тайсона у поєдинку за чемпіонські титули за версіями  WBA, WBC и IBF.
  • Олександр Усик двічі поспіль перемагав Джошуа за очками, а у травні роздільним рішенням суддів здолав Ф'юрі, ставши абсолютним чемпіоном.