«Погодили умови»: промоутер Джошуа заявив про домовленість щодо поєдинку британця з Вайлдером

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
973
0 голосів
«Погодили умови»: промоутер Джошуа заявив про домовленість щодо поєдинку британця з Вайлдером
Ентоні Джошуа та Деонтей Вайлдер. Фото: Google
Голова компанії Matchroom Boxing та промоутер Ентоні Джошуа Едді Гірн заявив про попередню усну домовленість про поєдинок свого підопічного з Деонтеєм Вайлдером.

Поєдинок Ентоні Джошуа та Деонтея Вайлдера все ближче до офіційного оголошення про дату бою. Промоутер британця заявив, що попередня домовленість з командою американця вже є.

«Ми узгодили умови для поєдинку Ентоні Джошуа і Деонтея Вайлдера, але доти, доки ми не підпишемо контракт, бій не відбудеться.

Ми готові взятися за цей бій. Сторона Вайлдера теж згодна. Йдеться не тільки про Саудівську Аравію. Ведуться переговори і в інших країнах».

Також промоутер додав, що бій може пройти у Саудівській Аравії, але він не здивується, якщо суперником Джошуа стане Тайсон Ф'юрі.

«У Саудівській Аравії існує ідея управління і володіння боксом - усе залежить від них. Якщо вони не організують бій Джошуа і Вайлдера, то можливо, що це зробить хтось ще. 

Це один із найбільших поєдинків у важкій вазі. Але я навіть не здивуюся, якщо в підсумку Джошуа поб'ється з Ф'юрі», — наводить слова Гірна Boxing Scene.

  • Нагадаємо, що саме у Джошуа Олександр Усик відібрав чемпіонські пояси, перемігши британця у двох поєдинках поспіль.
  • Вайлдер програв у своїй кар’єрі двічі. Обидвох поразок американець зазнав у бою з Тайсоном Ф'юрі.