Україна може незабаром отримати ще одного чемпіона світу: президент WBC проанонсував великий бій

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
9267
7 голосів
Україна може незабаром отримати ще одного чемпіона світу: президент WBC проанонсував великий бій
Олександр Гвоздик та Давид Бенавідес, колаж: з відкритих джерел
Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман поділився думкою щодо майбутнього бою Олександра Гвоздика (20-1, 16 KO) і Давіда Бенавідеса (28-0, 24 KO) за звання тимчасового чемпіона світу у напівважкій вазі.

Голова WBC Маурісіо Сулейман напередодні зустрічі українця Олександра Гвоздика і американця Давіда Бенавідеса висловився щодо цього бою.

«Це буде неймовірний бій. Гвоздик буде битися за те, щоб повернути те, що йому належало. Олександр був чемпіоном світу WBC, він програв Бетербієву у дуже хорошому і складному бою. Тому це чудова можливість, щоб повернутися. В нього є всі шанси, хоча Бенавідес також чудовий боєць».

Функціонер виокремив сильні сторони суперника українця і назвав головну перевагу Гвоздика, якою є його тренер Едді Рейносо.

«У Бенавідеса дуже сильний удар, дуже великий розмах рук і досвід. У обох є досвід, це буде гарний бій. Після повернення Гвоздик з кожним боєм ставав кращим. І тепер, коли у нього в кутку Рейносо, він має дуже хороші шанси на перемогу», – сказав Сулейман для Telegram-каналу «LuckyPunch».

  • Нагадаємо, що Гвоздик був чемпіоном світу WBC з 2018 по 2019 рр. У 2019 році він програв технічним нокаутом об’єднавчий бій канадцю російського походження Артуру Бетербієву (20-0, 20 КО).
  • Бій Олександра з Бенавідесом пройде 15 червня у Лас-Вегасі.