Усик – абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі: Шевченко прокоментував перемогу українця над Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
220
0 голосів
Усик – абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі: Шевченко прокоментував перемогу українця над Ф'юрі
Олександр Усик та Андрій Шевченко. Фото: Googlе
Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко поділився думками щодо підсумку бою Тайсона Ф'юрі проти абсолютного чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика.

Президент УАФ Андрій Шевченко підбив підсумки поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) та Олександром Усиком (22-0, 14 КО):

«Це дуже важлива подія для всієї України. Перемога Олександра дала дуже багато балів Україні. Це платформа, де можна просувати наративи про Україну. Олександр дуже багато говорив про Україну. Володимир Кличко був там також і говорив правильні речі.

Деякі меседжі нам вдалося донести. Перемога Олександра Усика неймовірна. Його бокс, працьовитість, сила – все це було неймовірно. Слава Україні!», – заявив Шевченко під час зустрічі із журналістами.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Заслужений тренер України Валентин Ост`янов ексклюзивно для сайту Sport-express.ua розібрав перемогу українця над Тайсоном Ф’юрі.
  • 25 січня Андрія Шевченка за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.