Гвоздик не на жарт змусив Бенавідеса рахуватися з собою: непереможний нокаутер сказав, що думає про українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
12604
9 голосів
Гвоздик не на жарт змусив Бенавідеса рахуватися з собою: непереможний нокаутер сказав, що думає про українця
Олександр Гвоздик та Давид Бенавідес. Колаж: ProBoxing.cz
Американець Девід Бенавідес (28-0, 24 КО) поділився очікуваннями від бою проти українця Олександра Гвоздика (20-1, 16 КО) за вакантний пояс «тимчасового» чемпіона WBC у напівважкій вазі.

Девід Бенавідес висловися про майбутній бій проти Олександра Гвоздика. Він очікує на свій дебют у напівважкій вазі.

«Я дуже радий піднятися у напівважку вагу. Я вже давно на підході до цієї категорії й не робив цього лише тому, що хотів поборотися з Канело Альваресом. Оскільки цей бій так і не відбувся, настав час піднятися та перевірити себе там».

Бенавідес віддав належне своєму супернику.

«Гвоздик – дуже добрий боєць. Він багато чого досяг в аматорах, був відмінним чемпіоном світу і побив одного з найкращих чемпіонів усіх часів цього дивізіону в особі Адоніса Стівенсона, а єдиної поразки зазнав від Артура Бетербієва».

Американець налаштовується на важке протистояння.

«Так що на мене чекає непросте завдання, і я готуюся до кращого Гвоздика, який тільки може бути. А це означає, що я буду готовий до всього, що зустрінеться у мене на дорозі».

Також Бенавідес відповів, як на хід матчу вплине те, що він спарингував раніше з Гвоздиком.

«Це точно дає мені перевагу. Тому що з того часу він постарів, а я став кращим. На відміну від нього, я зараз у розквіті сил».

Він визнав, що Гвоздик матиме певну перевагу.

«Думаю, це буде вперше, коли в рингу я буду меншим бійцем, тому що він трохи більший за мене. І він буде у своєму середовищі, тому що виступає в 79,4 кг довше за мене. Загалом, на мене чекає зустріч із хорошим суперником», – сказав Бенавідес в інтерв’ю YouTube-каналу «MillCity Boxing».

  • Зазначимо, що матч відбудеться вже 15 червня;
  • Івент пройде у Лас-Вегасі (США).