Ломаченко завершить кар’єру? Відомий американський тренер шокував новиною про українського чемпіона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
302
1 голос
Ломаченко завершить кар’єру? Відомий американський тренер шокував новиною про українського чемпіона
Василь Ломаченко. Фото: Google
Відомий американський тренер Роберт Гарсія поділився думками щодо кар'єрних перспектив чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі українця Василя Ломаченка.

У неділю, 12 травня, українець Василь Ломаченко (18-3, 12 КО) провів переможний бій проти австралійця Джорджа Камбососа (21-3, 10 КО) за вакантний титул чемпіона світу з боксу за версією IBF у легкій вазі.

Роберт Гарсія вважає, що Василь Ломаченко захоче заробити достатньо грошей перед виходом на пенсію, а тому може захотіти бій з Шакуром Стівенсоном.

«Не знаю, що зараз більше для Ломаченка, ніж, наприклад, об'єднавчий бій із Шакуром. Не думаю, що зараз у легкій вазі багато поєдинків для Василя, котрі принесуть йому великі гроші. І якщо він не отримає Шакура в суперники, можливо, навіть замислиться над завершенням кар'єри». 

Тренер не відкидає ймовірності, що українець може завершити кар’єру у найближчий час.

«Завжди любив його стиль, бажаю йому лише найкращого. Але є можливість, що Василь більше не вийде у ринг», – сказав фахівець у своєму подкасті на Ютубі.

  • Раніше у нас виходив ексклюзивний матеріал про те, як Богачук, Сіренко, Беленюк та інші відомі вітчизняні спортсмени ставляться до Василя Ломаченка, який замовчує війну в Україні.