Нокдаун, нокаут і розсічення ока: Ломаченко знищив Камбососа і став чемпіоном світу IBF

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
29089
21 голосів
Нокдаун, нокаут і розсічення ока: Ломаченко знищив Камбососа і став чемпіоном світу IBF
Василь Ломаченко та Джордж Камбосос. Фото: Top Rank Boxing
У неділю, 12 травня, українець Василь Ломаченко (18-3, 12 КО) провів бій проти австралійця Джорджа Камбососа (21-3, 10 КО) за вакантний титул чемпіона світу з боксу за версією IBF у легкій вазі.

36-річний Василь Ломаченко успішно провів поєдинок проти 30-річного Джорджа Камбососа за вакантний пояс IBF у легкій вазі.

Перший раунд

Ломаченко йде у наступ і ненадовго заганяє Камбососа в кут. Він добре впорався з нейтралізацією будь-якої небезпеки з боку Камбососа, кілька разів влучивши у його тіло і справді звівши нанівець усе, що міг зробити Камбосос.

Другий раунд

Ломаченко йде в атаку в атаку. Він починає дошкуляти йому комбінаціями. Камбосос намагається йти вперед, але Лома встигає зупинити наступ. Лома працював. Лома завершує раунд гарною комбінацією з трьох ударів.

Третій раунд

Ломаченко почав більше працювати у передній стійці та рухатися, змусивши Камбососа спробувати протистояти тиску. Камбосос не встигав проводити удари правою та лівим хуком, скорочував кути та почав акуратно жалити як у голову, так і в тіло.

Раунд завершився напруженим обміном в обидві сторони, але знову Ломаченко завдав кращих ударів.

Четвертий раунд

Ломаченко почав відчувати себе дедалі комфортніше, полюючи за головою, а Камбосос намагався йти вперед. Ломаченко почав виконувати чисті комбінації, а Камбосос постійно промахувався. Ломаченко почав повністю контролювати бій, оскільки Камбосос виглядав збентеженим різкими ударами українця.

П’ятий раунд

Камбосос не міг зрозуміти, як підійти до Ломаченка, що дозволило тому підключитися лівий хук. Ломаченко провів комбінацію «двійка» в кінці раунду, яка знову зловила Камбососа. На цьому етапі бій швидко вийшов з-під контролю для Камбососа.

Шостий раунд

Рідна публіка дедалі більше розчаровувалася Камбососом, оскільки він завдавав ударів, які не завдавали Ломаченку шкоди. Ломаченко підключив ліву, але Камбосос виконав власний лівий хук, найкращий удар, який він завдав за кілька раундів. Це додало Камбососу трохи впевненості.

Ломаченко швидко відповів, скоротивши кут і кілька разів ударивши потужною лівою рукою.

Сьомий раунд

Після хорошого раунду для Камбососа Ломаченко використовував бічні рухи, щоб ковзати по рингу, вибираючи місця для удару правою або лівою. Камбосос шалено промахнувся і впав на канвас, не нокдаун, а ознака того, наскільки Камбосос був не в найкращому стані.

Ломаченко підключився до корпусу і затиснув Камбососа в кутку. Ломаченко почав завдавати більше ударів у корпус у раунді, що було ефективною роботою.

Восьмий раунд

Бій проходить у рівній боротьбі, але Ломаченко повністю контролює хід подій, ведучи в рахунку суддів. Камбосос мало що може запропонувати супернику.

Дев’ятий раунд

У Камбососа відкрилося розсічення над правим оком від важкої лівої руки Ломаченка. Вправний контроль дистанції Ломаченка означав, що він міг вступити в атаку, придушити вогонь у відповідь Камбососа та відскочити назад, не отримавши жодних пошкоджень.

Камбосос просто виглядає розгубленим проти тактика рівня Ломаченка.

Десятий раунд

Здавалося, що Камбосос дедалі більше вагався робити що-небудь, окрім потужних ударів, які були дуже невдалими, через точні удари Ломаченка.

11-й раунд

За 10 раундів Камбосос все ще не завдав 10 ударів у жодному раунді, включаючи лише по одному удару у двох із цих раундів. Камбосос ніколи не припиняв спроб, але він просто не має технічної можливості встигати за Ломаченком.

Ломаченко продовжував завдавати хороших ударів, перш ніж відправити Камбососа у нокдаун ударом в тіло. Камбосос відступив, перш ніж стати на коліно.

Після того, як Камбосос піднявся після нокдауну, Ломаченко завдав потужного удару, знову по корпусу для ще одного нокдауну. Кут Камбососа кинув рушник. Українець переміг технічним нокаутом.