Він прогнозував перемогу Ф’юрі: ексспаринг-партнер Тайсона відповів, хто виграв бій з Усиком і чи треба реванш

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6915
9 голосів
Він прогнозував перемогу Ф’юрі: ексспаринг-партнер Тайсона відповів, хто виграв бій з Усиком і чи треба реванш
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Тимчасовий чемпіон UFC у важкій вазі Том Аспіналл підбив підсумки поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Том Аспіналл, який прогнозував перемогу Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) над Олександром Усиком (22-0, 14 КО), проаналізував титульний поєдинок.

«Незалежно від того, хто, на вашу думку, переміг, ми виграли як глядачі. Я думаю, що це був приголомшливий бій від обох хлопців».

Експерт визнав перемогу Усика.

«Стільки майстерності, стільки серця та рішучості від обох хлопців. Якби ви запитали мене, хто, на мою думку, переміг, я б сказав, що перемога Усика була цілком виправданою, і це говорить той, хто знає Тайсона вже давно».

Аспіналл не приховує, що хоче побачити матч-реванш.

«Я думаю, що Усик виграв чесно і справедливо, і я хотів би побачити матч-реванш. Як на мене, після перших чотирьох раундів Усик почав виглядати трохи пригніченим, але, можливо, Усик просто збавив оберти».

Він зазначив, що у дев’ятому раунді Усик був близьким до перемоги нокаутом.

«Тайсон почав потроху приходити в себе, а потім, не встигнеш озирнутися, як Усик майже зупинив його в дев'ятому раунді, і після цього все пішло під укіс для Тайсона», – наводить слова Аспіналла Bloody Elbow.

  • Усик переміг за очками роздільним рішенням суддів та завоював титули WBC, WBA, WBO та IBF;
  • Після матчу Sport-express взяв інтерв’ю у тренера Валентина Ост`янова, у якому той розібрав поєдинок.