«Біполярний розлад»: промоутер Ф’юрі відреагував на слова Тайсона про «намальовану» перемогу Усика через війну

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
5671
4 голоси
«Біполярний розлад»: промоутер Ф’юрі відреагував на слова Тайсона про «намальовану» перемогу Усика через війну
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: PA
Промоутер Тайсона Ф’юрі – Френк Воррен – прокоментував слова свого клієнта про несправедливу перемогу Олександра Усика, яку йому віддали судді лише через війну в Україні.

Френк Воррен, який є промоутером Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО), прокоментував слова свого підопічного про «намальовану» перемогу Олександра Усика (22-0, 14 КО) через війну в Україні.

Воррен цілком серйозно заявив, що Ф’юрі переживає біполярний розлад.

«Я дуже злюся. Я щойно повернувся і читаю деякі новини. У Тайсона – біполярний розлад. Якщо ви зайдете на сайт Національної служби охорони здоров’я і подивитеся, які симптоми біполярного розладу, то такі люди говорять те, що думають».

Він нагадав, як себе поводив Ф’юрі одразу після бою.

«Якщо це у твоїй голові, ти скажеш це. Це, на жаль, один із симптомів. Тайсон, якщо ви подивитеся на нього відразу після того бою, він цілував Усика щонайменше тричі в лоб і в щоку».

Воррен також згадав, що подібне з Ф’юрі трапляється не вперше.

«Він казав у минулому: «Я пішов на пенсію». А через пару місяців: «Я знову б’юся». На жаль, це одна з речей, які трапляються з людьми, які страждають від цієї жахливої хвороби».

За словами промоутера, Ф’юрі тривалий час переживає цей розлад.

«Багато років тому це називалося маніакальною депресією, а тепер це біполярна депресія. Усі проблеми, які він мав протягом багатьох років, добре задокументовано. Тайсон – воїн».

Воррен заявив, що рішення щодо реваншу зараз лежить на Ф’юрі.

«Щодо реваншу, в контракті було положення про це. Це була умова, яку вимагали люди, які в це інвестували, і вона є. Якщо Тайсон цього хоче, а він сказав, що хоче цього, тоді він відбудеться», – сказав він для talkSPORT.

  • Усик переміг за очками роздільним рішенням суддів та завоював титули WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом у хевівейті;
  • Після бою Sport-express записав інтерв’ю з тренером Валентином Ост`яновим, який розібрав головну дуель 2024 року.