Як Джошуа та його промоутер відреагували на перемогу Усика над Ф'юрі: думки розділилися

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
33414
23 голосів
Як Джошуа та його промоутер відреагували на перемогу Усика над Ф'юрі: думки розділилися
Олександр Усик. Фото: Google
Британський промоутер Едді Хірн розповів, як він та його підопічний Ентоні Джошуа відреагували на перемогу Олександра Усика в бою проти британця Тайсона Ф'юрі за титул абсолюта у надважкій вазі.

Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі у битві за всі пояси суперважкої ваги роздільним рішенням суддів (Усик 115–112, Ф'юрі 114–113, Усик 114–113).

Едді Хірн зізнався, що, на його думку, то бій був досить рівний і він взагалі думав, що «Циганський король‎» нокаутує українця, а його клієнт Ентоні Джошуа побачив легку та впевнену перемогу нашого співвітчизника.

«Джошуа вважає, що Усик переміг. Він сказав: «Усик виграв легко». А в мене був дуже близький рахунок. Знову ж таки, підрахунок очок – справа суб'єктивна. Мені здалося, що Ф'юрі фантастично добре відбоксував у перших шести раундах. Я думав, що він був на шляху до зупинки бою або рішення, але Усик неймовірний», – сказав промоутер у коментарі Yahoo Sports.

  • Нагадаємо, що Олександр став першим з 1999-го року боксером після легендарного нині британця Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в королівській вазі.