«Він є найбільшою загрозою для його кар’єри»: прогноз промоутера Усика на бій проти Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1137
1 голос
«Він є найбільшою загрозою для його кар’єри»: прогноз промоутера Усика на бій проти Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Олександр Красюк, промоутер Олександра Усика, поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між українським боксером та Тайсоном Ф'юрі.

Промоутер Олександра Усика (21-0, 14 КО) Олександр Красюк поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і українським боксером:

«Він не може не думати, що Усик є найбільшою загрозою для його кар’єри, чим він насправді і є. Зараз він має зустрітися з ним. Він знає, що програє. І саме усвідомлення цього через деякий час викликає депресію. Після того, як ви отримуєте не дуже приємну для себе новину, у вашому серці має бути щось, що допоможе вам це подолати.

Ми бачили, як Тайсон не зміг впоратись зі славою після того, як вперше переміг Кличка. Був активований реванш, який так і не відбувся, тому що Тайсон повернувся з боксу до нормального життя. Він провів найбільшу битву в своєму житті, повернувшись, і ми поважаємо його за це. Йому буде важко, але як є», – сказав Красюк в коментарі для Punchout Boxing.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Нагадаємо, що спочатку бій повинен був відбутися 17 лютого, однак через розсічення у британського боксера, поєдинок перенесли на декілька місяців.
  • Сайт Sport-express.ua за допомоги Леоніда Лоївського та Дмитра Сосновського проаналізував шанси Олександра Усика на перемогу у бою з Тайсоном Ф'юрі.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Sport-express.ua розповів, де дивитися бій Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі у прямій трансляції в Україні.