«Будь собою, іди туди і танцюй‎»: Ібрагімович зізнався, за кого вболіватиме у бою Усик – Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2923
1 голос
«Будь собою, іди туди і танцюй‎»: Ібрагімович зізнався, за кого вболіватиме у бою Усик – Ф’юрі
Златан Ібрагімович. Фото: Google
Легендарний шведський ексфорвард Ювентуса, Барселони та низки інших клубів Златан Ібрагімович записав відеозвернення у соціальних мережах до одного з учасників поєдинку Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі.

Златан Ібрагімович звернувся у соціальних мережах до суперника Олександра Усика Тайсона Ф’юрі напередодні битви українця та британця за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Легенда футболу дав зрозуміти, що буде підтримувати «Циганського короля‎» та відзначив, що британець знаходиться у гарній формі.

«Сподіваюся, ти добре підготувався у таборі перед боєм. Ти добре виглядаєш. Насолоджуйся поєдинком. Я майже впевнений, що ти знаєш, що потрібно робити.

І я майже впевнений, що ти робитимеш те, що й завжди – творитимеш історію. Будь собою, іди туди і танцюй. І принеси нам задоволення. Але найголовніше, роби те, на що здатен – перемагай‎», – сказав Ібрагімович.

Раніше у нас виходив ексклюзивний матеріал, у якому сайт Sport-express.ua за допомоги Леоніда Лоївського та Дмитра Сосновського проаналізував шанси Усика на перемогу у бою з Ф'юрі. Також свій прогноз дали футбольні експерти.

  • Битва між чемпіоном WBA, WBO та IBF Усиком та володарем титулу WBC Ф’юрі відбудеться 18 травня.
  • Ібрагімович завершив кар’єру влітку минулого року. Швед провів 122 матчів за свою національну збірну та забив у них 62 голи.
  • За всю свою кар’єру Златан провів 827 ігор, відзначився 496-ма результативними ударами та 204 рази асистував партнерам по команді.