«Це неймовірний час для українського боксу»: президент WBC – про успіхи Богачука, Ломаченка та Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
555
0 голосів
«Це неймовірний час для українського боксу»: президент WBC – про успіхи Богачука, Ломаченка та Усика
Олександр Усик. Фото: Google
Президент WBC Маурісіо Сулейман поділився думками про значення успіхів українських боксерів, а також про майбутній бій Олександра Усика проти Тайсона Ф'юрі.

Президент WBC Маурісіо Сулейман розповів про успіхи українських боксерів в останні декілька років:

«Що означають успіхи українців? Це означає все. Означає, що світ б’ється разом з Україною. У нас складається чудова історія. Богачук вже виграв титул, Ломаченко минулого тижня знову став чемпіоном, зараз настав час Усика. А в червні буде час Гвоздика.

Це неймовірний час для українського боксу. Уявіть, живучи в усіх цих жахіттях війни, бокс досі приносить славу українцям», – сказав Сулейман в коментарі для LuckyPunch.

  • Поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (21-0, 14 КО) відбудеться 18 травня.
  • Сергій Богачук (24-1, 23 КО) здобув титул тимчасового чемпіона WBC, здолавши Браяна Мендосу (22-4, 16 КО) одностайним рішенням суддів.
  • Василь Ломаченко (18-3, 12 КО) переміг австралійця Джорджа Камбососа (21-3, 10 КО) в бою за вакантний титул чемпіона світу з боксу за версією IBF у легкій вазі.
  • Колишній чемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик проведе бій проти Давіда Бенавідеса за титул тимчасового чемпіона WBC у напівважкій вазі 15 червня.