Чи позбавлять переможця бою Усик – Ф’юрі одного із поясів: промоутер українця дав чітку відповідь на питання

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
761
0 голосів
Чи позбавлять переможця бою Усик – Ф’юрі одного із поясів: промоутер українця дав чітку відповідь на питання
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Олександр Красюк розповів, чи забере IBF свій титул у переможця поєдинку за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Філіп Хргович є обов’язковим претендентом на пояс IBF у надважкій вазі. Хорватський боксер 1 червня проведе бій проти Данієля Дюбуа із Великобританії.

Переможець поєдинку Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі зобов’язаний провести захист титулу без будь-яких проміжних боїв, однак боксери планують зустрітися у реванші між собою.

Тому IBF планує забрати свій титул у надважкій вазі у переможця бою між чемпіоном WBA, WBO, IBF та IBO та володарем титулу WBC.

Промоутер українського боксера Олександр Красюк розповів, чи залишиться пояс у абсолютного чемпіона світу:

«Ми не отримували фінального рішення від IBF. По-нормальному повинно бути так: після бою, коли буде відомий переможець, IBF повинна зобов’язати провести поєдинок з обов’язковим претендентом.

Якщо чемпіон відмовиться проводити захист – тоді його позбавлять пояса та оголосять про бій за титул. Так трапляється по-нормальному. Але ми повинні почекати та подивитися, як все складеться цього разу», – сказав Красюк в коментарі для Boxing King Media.