Ломаченко зруйнував всі плани відомого промоутера: реакція менеджера на перемогу українця над Камбососом

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
850
3 голоси
Ломаченко зруйнував всі плани відомого промоутера: реакція менеджера на перемогу українця над Камбососом
Василь Ломаченко. Фото: Getty Images
Промоутер Джорджа Камбососа – Лу Ді Белла – прокоментував поразку свого клієнта від Василя Ломаченка у бою за вакантний титул чемпіона світу з боксу за версією IBF у легкій вазі.

Лу Ді Белла, який є промоутером Джорджа Камбососа (21-3, 10 КО), висловився про поразку свого підопічного від Василя Ломаченка (18-3, 12 КО) у матчі за вакантний титул IBF у легкій вазі.

Він визнав, що його клієнт програв сильному опоненту.

«Для мене задоволення бути промоутером Джорджа. Він справжній боєць до кісток. Цей хлопак віддає себе на 110% у кожному поєдинку. Цього разу він бився проти одного з найвидатніших боксерів в історії, який бився як найвидатніший в історії».

Ді Белла визнав, що сподівався на виникнення проблем в Ломаченка через поважний боксерський вік (бійцям 36 та 30 років відповідно).

«Ломаченко показав блискучий виступ. Я був серед тих, хто сподівався, що вік вплине на нього, що його пік вже минув. Але він показав прекрасний виступ, чудовий боксер. Камбосос віддав все, що мав до моменту, поки не зміг продовжувати».

Поразка емоційно важко далася команді Камбососа.

«Часом тобі просто дуже боляче. Тобі після цього ще треба жити своє життя, проводити час з сім’єю. Дуже пишаюся Джорджем, дякую за таку можливість. Ще приїду неодноразово в Австралію, щоб працювати з таким чудовим хлопцем, як Камбосос», – сказав Ді Белла в інтерв’ю YouTube-каналу «FightHype».

  • Зазначимо, що Ломаченко повернув собі чемпіонське звання;
  • В жовтні 2020 року він втратив свої пояси WBA Super та WBO, поступившись за очками одноголосним рішенням суддів Теофімо Лопесу (20-1, 13 КО).