«Коли він у формі – це щось особливе»: в США одноголосно зійшлися у виборі переможця бою Ломаченко – Камбосос

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
980
3 голоси
«Коли він у формі – це щось особливе»: в США одноголосно зійшлися у виборі переможця бою Ломаченко – Камбосос
Василь Ломаченко та Джордж Камбосос. Колаж: Top Rank Boxing
Відомі американські тренери з боксу зробили свої прогнози на бій Василя Ломаченка (17-3, 11 КО) проти Джорджа Камбососа (21-2, 10 КО) за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі.

Троє тренерів в інтерв’ю американському виданню The Ring висловилися про майбутній поєдинок між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом.

Руді Ернандес вважає, що вже 36-річний Ломаченко може мати проблеми з молодшим 30-річним Камбососом.

«Це бій з вибором. Ломаченко зараз старший, у праймовій формі – легкий вибір на користь Ломаченка. Але час пішов, і обидва покажуть свій найкращий бій у вечір бою. Але час зіграє свою роль, і я думаю, що буде кілька хороших раундів, які можуть піти на користь одного або іншого».

Коуч поставив на українця.

«Переможець? Я залишуся з Ломаченком, він просто може знайти в собі щось додаткове, щоб схилити суддів на свою користь».

Спеціаліст Джон Скаллі також на боці українця.

«Важко з упевненістю вибрати, тому що ми так мало бачили Лому останнім часом, але припускаючи, що він продовжить працювати з такою ж концентрацією і відданістю, і припускаючи, що його навички збереглися, я бачу його перемогу одноголосним рішенням суддів».

Він не бачить шансів для австралійця, якщо Ломаченко буде готовим на усі 100%.

«Камбосос – дуже хороший боєць, але Лома, коли він у формі – це щось особливе».

Тренер Боб Сантос переможцем матчу бачить Ломаченка.

«Я бачу, як Лома набирає очки в перших двох-трьох раундах і з цього моменту починає домінувати в бою. Я думаю, що у Камбососа є серце чемпіона, і він намагатиметься тиснути й докладатиме всіх зусиль, але цього буде недостатньо. Я думаю, що він буде дуже розчарований і отримає багато ударів».

  • Бій Ломаченка проти Камбососа відбудеться 12 травня;
  • Зустріч прийме місто Перт (Австралія).