Битва Ломаченка, сутичка екссуперника Гвоздика та поєдинок Ф’юрі: головні боксерські бої цього тижня

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
505
1 голос
Битва Ломаченка, сутичка екссуперника Гвоздика та поєдинок Ф’юрі: головні боксерські бої цього тижня
Василь Ломаченко та Джордж Камбосос. Фото: Google
Цього тижня у боксерському світі пройде кілька поєдинків, які можуть бути цікаві українським вболівальникам: Василь Ломаченко проти Джорджа Камбососа та Хьюі Ф’юрі проти Патріка Корте.

Українськи фанати боксу дочекалися травня, коли свої бої проведуть вітчизняні зірки боксу: Олександр Усик, Василь Ломаченко та Денис Берінчик.

Якщо битви Усика з Тайсоном Ф’юрі доведеться зачекати, то Ломаченко з Камбососом вийдуть у ринг вже цього тижня.

Головні боксерські поєдинки тижня

11 травня

  • В Кардіффі Джессіка Маккескілл (12-3-1, 5 КО) та Лорен Прайс (6-0, 1 КО) проведуть поєдинок за титули чемпіонки світу за версіями WBA та IBO в напівсередній вазі 
  • Також у столиці Уельсу на ринг вийде брат Тайсона – Хьюі Ф’юрі (27-3, 15 КО) у сутичці з німцем Патріком Корте (21-3-1, 18 КО).

12 травня

  • В австралійському Перті Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) битиметься проти Джорджа Камбососа (21-2, 10 КО) за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF в легкій вазі та за титул IBO 
  • У суперечці за тимчасовий титул чемпіона WBC в 2-й найлегшій вазі відбудеться битва між Ендрю Молоні (26-3, 16 КО) та Педро Геварою (41-4-1, 22 КО). 
  • Екссуперник українця Олександра Гвоздика Річард Болотник (20-7-1, 8 КО) відбоксує проти росіянина імама хатаєва (6-0, 6 КО).
  • Також в Перті черговий поєдинок проведе Лукас Браун (31-5, 27 КО). Ветерану надважкої ваги протистоятиме Хемі Ахіо (21-1, 16 КО).

Нагадаємо, що Усик проведе свій бій з Тайсоном 18 травня у Саудівській Аравії. На кону їх битви стоятиме титул абсолютного короля елітного дивізіону.