В США агресивно відреагували на свіжі слова Ф’юрі про Усика і дали йому вердикт: відомо причину заяви Тайсона

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
18344
12 голосів
В США агресивно відреагували на свіжі слова Ф’юрі про Усика і дали йому вердикт: відомо причину заяви Тайсона
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
У США розібрали усі останні новини пов’язані з боєм Олександра Усика (21-0, 14 КО) проти Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) за звання абсолюта у хевівейті.

Журналіст Деніел Макглінчі відреагував на один з останніх позитивних спічів Тайсона Ф’юрі на адресу Олександра Усика. Він вважає, що британець грає з опонентом.

«Нова демонстрація чарівності Ф'юрі може бути або трюком, щоб обеззброїти Усика, або ознакою того, що реальність починає доноситися до «Циганського короля», що він може опинитися не у своїй тарілці під час бою».

Журналіст підкреслює, що Ф’юрі на цей раз доведеться зустрітися з суперником елітного рівня.

«Чи усвідомлює Ф'юрі, що цього разу він відкусив більше, ніж може прожувати? Усик – зовсім інший талант, ніж деякі з недавніх опонентів Ф'юрі: Деонтей Вайлдер, Ділліан Вайт і Дерек Чісора».

На думку Макглінчі, британець під кінець кар’єри просто хоче заробити грошей.

«35-річному Ф'юрі є що втрачати в плані популярності й, що більш важливо, грошей. Ф'юрі хоче отримати величезний гонорар за бій з Ентоні Джошуа, щоб створити багатство […] і ці гроші підуть прахом, якщо Усик його поб'є».

Ф’юрі просто не має права на помилку у матчі проти 37-річного українця.

«Поразка Усику серйозно обмежить його мрії про мільярдерство. Достатньо грошей, щоб купити невелику країну. Ми говоримо про непристойний рівень багатства. Все це зникне, якщо Усик переможе».

У пам’яті боксерської спільноти все ще залишаються агресивні випади Ф’юрі на адресу Усика.

«Ми всі пам'ятаємо, як Ф'юрі на кожному кроці сипав образами на адресу Усика, а зараз він називає його олімпійським чемпіоном і елітним бійцем. Це не здається правдоподібним».

Журналіст впевнений, що Ф’юрі просто намагається приспати пильність Усика.

«Я бачу в цьому фальшиві лестощі Ф'юрі, який намагається зачарувати свій шлях до перемоги над Усиком. Він явно сподівається, що Усик поставиться до нього поблажливо і битиметься на 70% потужності 18 травня, чого може бути достатньо для того, щоб вирвати близьку перемогу».

Однак навряд чи вже щось зупинить налаштованість Усика виграти головний матч 2024 року.

«Ф'юрі виявляє повагу до Усика занадто пізно для того, щоб зам'яти всю свою минулу критику на його адресу. Усик чує запах щура, і він не збирається битися в півсили. Ф'юрі явно намагається обеззброїти Усика», – написав Макглінчі у статті для Boxing News 24.

  • Цікаво, що нещодавно Ф’юрі відзначився контрастною заявою про Усика, що викликає підозри у його біполярності;
  • Усик та Ф’юрі розіграють титули WBA, WBO, IBF та WBС.