У Ф’юрі біполярний розлад? Одіозний британець не підбирав слів і розповів, як пройде його бій з Усиком

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
854
3 голоси
У Ф’юрі біполярний розлад? Одіозний британець не підбирав слів і розповів, як пройде його бій з Усиком
Тайсон Ф'юрі. Фото: Daily Mail
Тайсон Ф’юрі відзначився словесним випадом на адресу Олександра Усика напередодні їхнього очного протистояння за звання абсолюта у хевівейті.

Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) зробив випад у бік Олександра Усика (21-0, 14 КО). В цьому ж інтерв'ю він заявляв, що на нього очікуватиме важке протистояння і він поважає українця, однак другий його вислів був кардинально іншим.

«Що відбудеться після стартового гонга? Ви побачите, як кролик починає тікати. Біжи, кролик, біжи! А я буду – бах-бах-бах! Я буду тим чуваком, який хоче поласувати пирогом зі свіжою кролятиною».

При цьому британець зазначив, що готовий і до суттєвого опору з боку українця.

«Але все може статися й інакше. Він цілком може розпочати бій агресивно, першим номером. Хто знає, що станеться у рингу? Це бокс. З'ясуємо 18 травня. Не пропустіть».

Ф’юрі пояснив, чим сильний Усик, згадавши його перемоги над Ентоні Джошуа та Даніелем Дюбуа.

«Віддаю належне його роботі ніг, боксерській майстерності та техніці. Він уже довів, що здатний з усім цим протистояти величезним супертяжам, адже він побив Джошуа та Дюбуа. Мені доведеться зустрітися з елітним бійцем», – сказав Ф’юрі в інтерв’ю ютуб-каналу «Frank Warren’s Queensberry Promotions».

  • Нагадаємо, що матч чемпіона WBA, WBO та IBF Усика проти володаря титулу WBС Ф’юрі пройде 18 травня;
  • Зустріч відбудеться у столиці Саудівської Аравії – Ер-Ріяді.