«Він може організувати бій Кличко–Усик»: Ф’юрі знає людину, якій під силу провести поєдинок українських легенд

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
208
3 голоси
«Він може організувати бій Кличко–Усик»: Ф’юрі знає людину, якій під силу провести поєдинок українських легенд
Туркі Алалших та Олександр Усик. Фото: Інстаграм
Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі розповів, що думає про керівника Головного управління у справах розваг Саудівської Аравії Туркі Алалшиха.

Тайсон Ф’юрі висловився про Туркі Алалшиха. Він вважає, що спортивний чиновник продовжив його кар’єру.

«Я вже казав багато разів, якби Туркі не звернувся до мене – я б вже зараз був на пенсії. Не знав, нащо продовжувати займатися цим. Точно не проводив би такі великі пресконференції в Моркамі».

На думку британця, мотором для Алалшиха є справжня любов до боксу.

«Я став першим, хто відкрив двері для боксу в Саудівській Аравії. І є Туркі, який настільки чіткий у своїх намірах – це абсолютно фантастично, прекрасно. Очевидно, що він величезний фанат боксу».

Ф’юрі заявив, що саме завдяки Алалшиху фани можуть бачити найцікавіші поєдинки.

«Він дає фанам боксу поєдинки, які вони хочуть бачити. Він має здатність одним порухом пальця влаштовувати ці бої. Саме тому вони й відбуваються».

Боксер в інтерв’ю ютуб-каналу «Frank Warren’s Queensberry Promotions» пояснив, наскільки всесильним є Алалших, заявивши, що той навіть міг би організувати бій Олександра Усика проти Віталія Кличка.

«Зараз Туркі той, хто платить, тож він може навіть організувати бій Майка Тайсона з Айзеком Лоу. Він навіть може повернути Леннокса Льюїса з пенсії, щоб провести реванш з Кличком. Гадаю, йому під силу організувати навіть бій Кличко – Усик».

  • Нагадаємо, що Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) битиметься проти володаря титулів WBA, WBO та IBF Усика (21-0, 14 КО) за звання абсолюта у хевівейті;
  • Матч пройде 18 травня у Ер-Ріяді.