Російський боксер спілкувався з Ломаченком: що колишній чемпіон світу говорив українцю

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2193
2 голоси
Російський боксер спілкувався з Ломаченком: що колишній чемпіон світу говорив українцю
Василь Ломаченко. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в напівважкій вазі Сергій Ковальов розповів, що спілкувався з українцем Василем Ломаченком після поразки нашого боксера у бою з Девіном Хейні.

Сергій Ковальов повідомив, що заходив до роздягальні Василя Ломаченка після поразки українця у сутичці з Девіном Хейні, щоб підтримати нашого співвітчизника.

«Зв'язку такого немає. Останній раз, коли Вася боксував у Вегасі проти Хейні, я заходив у роздягальню, підтримав його. Я просто розумію, як це, коли ти виграєш бій, а перемогу віддають в інший бік. 

Причому це не першість області, а світовий рівень. На тебе дивиться весь світ, ти до цього бою йшов, щоб піднятися на сходинку вище і на крок ближче до своїх цілей, а тут беруть і обрубують тебе‎».

Також росіянин зауважив, що ексчемпіон світу у трьох дивізіонах є віруючою людиною.

«Я просто зайшов, підтримав його. Це бокс. Я на той момент подумав, що це взагалі його останній бій. Але зараз у нього знову буде поєдинок. Він молодець, не здається. У нього є свої певні погляди на світ, на духовність. 

Я так зрозумів, що він заглибився в цьому напрямку. Він дуже віруючий. Я від нього завжди чув теплі слова: «Слава богу‎». Він повз не обходить Всевишнього‎», – сказав Ковальов на подкасті Григорія Дрозда.

  • Поєдинок Ломаченко-Камбосос відбудеться в Перті, Австралія, 12 травня.
  • Останній бій українець провів у травні минулого року, коли поступився за очками саме Девіну Хейні.