Чи є серед них Усик: промоутер Джошуа назвав двох пріоритетних суперників для свого підопічного

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
474
1 голос
Чи є серед них Усик: промоутер Джошуа назвав двох пріоритетних суперників для свого підопічного
Ентоні Джошуа. Фото: Google
Промоутер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) Едді Хірн, назвав двох боксерів, з якими хоче влаштувати битву для свого бійця.

Едді Хірн заявив, що поєдинок з Тайсон Ф'юрі обов’язково станеться, якщо британець переможе Олександра Усика. Також менеджер Джошуа зазначив, що цікавий варіант з сутичкою проти Деонтея Вайлдера.

«‎Відверто кажучи, мені хотілося б побачити поєдинок Джошуа проти суперника з титулом, щоб він знову став чемпіоном світу в надважкій вазі. Але я також не проти бою з Уайлдером. Якщо Деонтей переможе Чжана Чжилея, то всі прагнутимуть цього поєдинку. 

Якщо ж Ф'юрі стане абсолютним чемпіоном, то бій із ним буде неминучим. Ей Джей у чудовій формі, і ми впевнені, що він досягне успіху у всіх своїх майбутніх боях», – сказав промоутер в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing News.

  • Нагадаємо, що Усика проти Ф’юрі відбудеться 18 травня. Зустріч прийме Ер-Ріяд (Саудівська Аравія). Переможець поєдинку стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі.
  • Джошуа провів останню сутичку 8 березня, коли у другому раунді нокаутував Франсіса Нганну (0-2, 0 КО).
  • Усик бився проти Ентоні у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.