На український бокс чекають темні часи: що буде після завершення кар'єр Усика, Ломаченка, Гвоздика та Берінчика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
89
0 голосів
На український бокс чекають темні часи: що буде після завершення кар'єр Усика, Ломаченка, Гвоздика та Берінчика
Олександр Гвоздик, Денис Берінчик, Василь Ломаченко та Олександр Усик. Фото: Google
Віцепрезидентка Національної ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова поділилась думками про перспективи українських боксерів.

Віцепрезидентка Національної ліги професійного боксу України поділилася заявила, що найближчим часом серед українських боксерів великих імен не буде:

«Якщо казати про олімпійську збірну України, то я трошки розчарована, адже в нас наразі є лише одна ліцензія на Олімпіаду, яку завоював Олександр Хижняк. Мені здається, що потрібно все ж таки долучати до роботи більш сучасних тренерів, а тих, хто відпрацював вже 50 років, потрібно шанувати.

Як тільки Олександр Усик, Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик, Денис Берінчик завершать кар’єру наступних великих імен в нашому боксі якийсь час не буде. Але я розумію, що це такий цикл, і згодом з’являться нові зірочки, які будуть прославляти нашу державу», – сказала Шатернікова в коментарі для Радіо «Школа».

  • Олександр та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Того ж дня Денис Берінчик зустрінеться із Емануелем Наваррете за вакантний титул WBO у легкій вазі.
  • Бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос відбудеться 12 травня. На кону стоятиме пояс IBF в легкій вазі.
  • Колишній чемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик проведе бій проти Давіда Бенавідеса за титул тимчасового чемпіона WBC у напівважкій вазі 15 червня.