Арбітри бою Усик – Ф'юрі: промоутер українця розповів про проблеми з суддівством поєдинку за абсолютне чемпіонство

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
183
0 голосів
Арбітри бою Усик – Ф'юрі: промоутер українця розповів про проблеми з суддівством поєдинку за абсолютне чемпіонство
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Олександр Красюк вважає, що у бою за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі не виникне проблем з суддівством.

Промоутер Олександра Усика (21-0, 14 КО) Олександр Красюк розповів про суддівство в майбутньому поєдинку українця за титул абсолютного чемпіона світу проти Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 KO):

«Туркі Аль аш-Шейх – чесна людина. Він фанат боксу і має право вибрати фаворита в бою і того, за кого вболівати. Це нормально для будь-кого, але це не повинно впливати на хід поєдинку та суддівство. Ми подбали про всі деталі, щоб отримати справедливе суддівство, але запитайте мене про це вранці 19 числа.

Однак дозвольте мені сказати чітко: для нас це все дуже нормально. Для Усика це навіть зручніше. Люди не могли повірити, що він міг перемогти Ей Джея. Люди, які розуміються в боксі, знали, але звичайні вболівальники, які час від часу дивляться бокс, вони були цілком впевнені, що Усик занадто малий», – сказав Красюк в коментарі для BoxingScene.

Нагадаємо, що поєдинок між українцем та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня. Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.