«Тайсон – один із найважливіших боксерів для мене»: організатор бою Усик – Ф'юрі зробив прогноз на поєдинок

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
134
0 голосів
«Тайсон – один із найважливіших боксерів для мене»: організатор бою Усик – Ф'юрі зробив прогноз на поєдинок
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх розповів про власні очікування від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Це найбільший бій у історії. Я вірю, що погляди усього світу будуть прикуті до Ер-Ріяду 18 травня. Ви побачите, наскільки сильно результат цього поєдинку вплине на результати інших боксерів, таких як Джошуа. Тайсон – один із найважливіших боксерів для мене. Він близький мені по духу, і мені подобається його характер.

Це дуже важливий період для надважкого дивізіоні. Мені все одно на думку промоутерів, але я точно дбаю про радість фанів. Я дивлюсь у бік бійців. Я турбуюсь лише про те, щоб зробити бої, на які глядачі та фани вже довго чекають», – сказав Аль аш-Шейх в коментарі для The Stomping Ground.

Нагадаємо, що поєдинок між українцем та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня. Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.