«Нехай встає у чергу»: промоутер Усика прокоментував бажання Вайлдера зустрітися у рингу з українцем

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
45
0 голосів
«Нехай встає у чергу»: промоутер Усика прокоментував бажання Вайлдера зустрітися у рингу з українцем
Олександр Усик та Деонтей Вайлдер. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Деонтей Вайлдер декілька днів тому розповів про потенційний бій з Олександром Усиком – промоутер українця прокоментував таку можливість.

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Деонтей Вайлдер (43-3-1, 42 КО) нещодавно розповів, чи хотів би битися з Олександро Усиком (21-0, 14 КО).

Олександр Красюк, промоутер володаря титулів WBA, WBO та IBF, прокоментував бажання американця зустрітися у рингу з українським боксером:

«Шанси Деонтея Вайлдера на перемогу не такі вже й високі. І навіть якщо йому це вдасться, йому все одно потрібно зайняти своє місце в черзі. Вайлдеру пощастило отримати зворотній квиток на Олімп важковаговиків після поразки від Паркера, але бій із Чжаном – непроста прогулянка парком, враховуючи нестачу у Деонтея боксерських навичок.

У будь-якому випадку, вони зможуть визначити, хто сильніший із двох боксерів, які програли Паркеру. Наша гра не присвячена певним іменам, таким як Деонтей Вайлдер. Йдеться про славу, велич і спадщину», – сказав Вайлдер в коментарі для World Boxing News.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Деонтей Вайлдер 1 червня битиметься з Чжаном Чжилеєм (26-2-1, 21 KO).