Вайлдер планує провести ще один поєдинок з Ф'юрі: колишній чемпіон світу розповів, чи хотів би битися з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
77
0 голосів
Вайлдер планує провести ще один поєдинок з Ф'юрі: колишній чемпіон світу розповів, чи хотів би битися з Усиком
Олександр Усик, Тайсон Ф’юрі та Деонтей Вайлдер. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Деонтей Вайлдер заявив, що планує провести ще один поєдинок проти Тайсона Ф'юрі, а також розповів, чи хотів би битися з Олександро Усиком.

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Деонтей Вайлдер (43-3-1, 42 КО) 1 червня битиметься з Чжаном Чжилеєм (26-2-1, 21 KO).

Американський боксер після поєдинку з китайцем планує провести ще один бій проти Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО):

«Я вірю, що зустрінуся з Тайсоном Ф’юрі вчетверте. Напевно, з них двох легшим суперником був би Олександр, я ніколи раніше не бився з ним. Стилі створюють бої, ми ніколи не билися один з одним, тому ми не знаємо один одного, це було б по-іншому.

Коли ти проводиш бій з кимось, з ким ніколи раніше не бився, ти не знаєш, які сюрпризи можуть статися. Але врешті-решт я поважаю всіх бійців, які виходять на ринг, вони ризикують своїм життям заради інших», – сказав Вайлдер в коментарі для Sky Sports.

  • Нагадаємо, що третій бій Тайсона Ф’юрі проти Деонтея Вайлдера відбувся 9 жовтня 2021 року – британець захистив титул WBC, нокаутувавши суперника в 11-му раунді.
  • Перші два бої американця і британця завершилися нічиєю і перемогою другого відповідно.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Читайте наш спеціальний матеріал про трилогію Ф’юрі – Вайлдер.