«Він становить загрозу»: легенда боксу хоче, аби переможці боїв Джошуа – Хргович і Ф'юрі – Усик билися між собою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
65
0 голосів
«Він становить загрозу»: легенда боксу хоче, аби переможці боїв Джошуа – Хргович і Ф'юрі – Усик билися між собою
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Пол Маліньяджі заявив, що варто організувати бій між переможцями поєдинків Ентоні Джошуа – Філіп Хргович і Тайсон Ф'юрі – Олександр Усик.

Легенда боксу Пол Маліньяджі, коментуючи форму ексчемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO), розповів, який поєдинок хоче побачити у майбутньому:

 «Новий Джошуа з Беном Девісоном… Я купую те, що вони продають. Я дійсно відчуваю, що він становить загрозу для Усика, якщо вони битимуться втретє.

Чи можемо ми почати згадувати Філіпа Хрговича і зробити це справжнім видом спорту? Хрговича ігнорують. Переможці Джошуа - Хргович і Ф'юрі - Усик повинні битися між собою», – сказав Маліньяджі в коментарі для ProBox TV.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Філіп Хргович є обов’язковим претендентом на пояс IBF у надважкій вазі. Переможець поєдинку Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі буде зобов’язаний провести захист титулу без будь-яких проміжних поєдинків.
  • Філіп Хргович може зустрітися з Ентоні Джошуа в поєдинку за титул чемпіона світу за версією IBF, якщо пояс стане вакантним.
  • Олександр Усик вже бився проти Джошуа у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.