Українець став чемпіоном Європи EBU: наш боксер відправив суперника в нокаут у другому раунді – жорстке відео

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1393
1 голос
Українець став чемпіоном Європи EBU: наш боксер відправив суперника в нокаут у другому раунді – жорстке відео
Олександр Захожий. Фото: Google
Вчора, 13 квітня, вітчизняний надважковаговик Олександр Захожий впевнено переміг Граніта Шала, нокаутувавши суперника у другому раунді та завоювавши титул чемпіона Європи за версією EBU.

Олександр Усик, Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик, Денис Берінчик, Сергій Богачук вже відомі майже всім українським вболівальникам вітчизняні боксери. Тепер до цього списку можна записати ще одного представника нашої країни.

У суботу, 13 квітня, Олександр Захожий у німецькій столиці Берліні брав участь у вечорі боксу. Боєць з Запоріжжя проводив титульний бій проти місцевого спортсмена Граніта Шала. 

Битва за пояс чемпіона Європи за версією EBU не стала для нашого співвітчизника складним випробуванням і 30-річний українець відправив опонента в нокдаун у другому раунді. Німець підвівся, але Захожий пішов в атаку і нокаутував суперника.

▶️ Відео нокауту від Олександра Захожого дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Після тріумфу Захожий звернувся до українських воїнів ЗСУ.

«Хочу відправити повідомлення для українських воїнів. Вони зараз боронять нашу країну. Велика повага для них! Якби не вони, ми б не змогли зараз тут знаходитись, виступати та підіймати український прапор. 

З кожним разом ми це показуємо і хочемо лише довести, що ми йдемо в Європу. Україна понад усе. Слава Україні, слава ЗСУ‎», – сказав Олександр.

  • Відзначимо, що Захожий залишається непереможним на професійному рівні – 19 успішних поєдинків з 19-ти. При цьому у 15-ти зустрічах українець завершував бій нокаутом.