«Він був бійцем номер один у світі, але я йому відірву голову»: Камбосос – про очікування від бою з Ломаченком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
942
0 голосів
«Він був бійцем номер один у світі, але я йому відірву голову»: Камбосос – про очікування від бою з Ломаченком
Василь Ломаченко та Джордж Камбосос. Фото: Google
Колишній абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Джордж Камбосос поділився думками про майбутній поєдинок проти українського боксера Василя Ломаченка.

Колишній абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Джордж Камбосос (21-2, 10 KO) поділився очікуваннями від поєдинку проти колишнього чемпіона світу у трьох дивізіонах Василя Ломаченка (17-3, 11 КО):

«Це хлопець, який формально був бійцем номер один у світі, чемпіоном у трьох дивізіонах, дворазовим золотим олімпійським призером. Ми цілком розуміємо за що його хвалять, ми його, звичайно, поважаємо. Але ми також поважаємо те, що нам вдалося зробити. Стилі створюють бої. Якщо ми обоє покажемо себе – це буде щось особливе.

Щиро вірю, що це буде незабутній бій. Але коли справа доходить до 12 травня, вся ця повага виходить у вікно – я приходжу, щоб відірвати йому голову. Я впевнений, що він прийде і зробить те саме зі мною», – сказав Камбосос в коментарі для Greek City Times.

Нагадаємо, що бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос відбудеться 12 травня. На кону стоятиме пояс IBF.

  • Українець свій останній бій провів у травні проти Хейні (31-0, 15 КО). Він програв за очками одноголосним рішенням суддів.
  • Після цієї поразки український боксер взяв паузу в боксерських виступах.