В США зробили відвертий прогноз на бій Ломаченко – Камбосос: названо кращого боксера, що стане чемпіоном IBF

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4171
4 голоси
В США зробили відвертий прогноз на бій Ломаченко – Камбосос: названо кращого боксера, що стане чемпіоном IBF
Василь Ломаченко та Джордж Камбосос. Фото колажу: Getty Images
Відомий оглядач боксу зі США Ден Рафаель висловився про майбутній бій між Василем Ломаченком (17-3, 11 КО) та Джорджем Камбососом (21-2, 10 KO) за титул IBF у легкій вазі.

Оглядач боксу Ден Рафаель дав прогноз на поєдинок між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом.

На думку експерта, українець є більш майстерним бійцем, однак Камбосос може мати шанси на успіх.

«Ломаченко все ще першокласний боєць, на мою думку. За своїми навичками він краще, ніж Камбосос, я вважаю. Як на мене, якщо Камбосос закусить капу і піде вперед, то, можливо, ми побачимо Ломаченка трохи старшим, трохи повільнішим, може бути не таким гострим, яким він був раніше».

Рафаель нагадав, що Ломаченко провів дуже гідний матч проти Девіна Хейні.

«Навіть при тому, що Ломаченко перебуває на пізній стадії своєї кар'єри, існує багато людей, які вважають, що він побив Хейні. Він мав добрий вигляд у тому бою. Він не взяв перемогу, але він не бився погано або не програв явно, не падав у нокдауни».

Оглядач все ж схиляється до перемоги українця.

«У мене велика повага до Камбососа, він завжди хоче битися з найкращими. Ломаченко був особливим бійцем дуже довгий час, допоки не трапилися якісь травми чи щось, чого ми не знаємо. Ну а загалом, важко сказати вам, що Ломаченко не перебоксує Камбососа», – заявив Рафаель в інтерв’ю Boxing News.

  • Нагадаємо, що бій Ломаченка проти Камбососа відбудеться 12 травня;
  • З Хейні (31-0, 15 КО) українець зустрічався у травні 2023-го та зі скандалом програв за очками одноголосним рішенням суддів матч за звання абсолюта у легкій вазі.