«Василь – крутезний боєць, але він уже у віці»: колишній тренер Джошуа розповів про перспективи Ломаченка

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
72
0 голосів
«Василь – крутезний боєць, але він уже у віці»: колишній тренер Джошуа розповів про перспективи Ломаченка
Василь Ломаченко. Фото: Google
Американський тренер Роберт Гарсія дав прогноз на потенційні бої чемпіона WBA в першій напівсередній вазі Ісаака Круза, згадавши про Василя Ломаченка.

Колишній тренер Ентоні Джошуа Роберт Гарсія поділився думками щодо перспектив Василя Ломаченка та чемпіона WBA в першій напівсередній вазі Ісаака Круза:

«Якщо Ломаченко стане чемпіоном, то я думаю, він Круз завдасть проблем Ломаченку. Якщо Наваррете стане чемпіоном, то я також упевнений, що він створить і тому проблеми. Шакур –такий, як Хейні. Це буде трохи складніше, але «Пітбуль» (прим. – Круз) все одно буде проблемою. Я не скажу, що він поб'є всіх, але він проведе хороші бої.

Я, напевно, бачу Круза фаворитом над Ломаченком, якщо Лома стане чемпіоном. Лома – крутезний боєць, хороші кути, але він уже у віці. І Салідо побив його пресингом. «Пітбуль» не дасть йому дихати. Я думаю, що Круз поб'є Лому», – заявив Гарсія в коментарі для Little Giant Boxing.

Нагадаємо, що бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос відбудеться 12 травня. На кону стоятиме пояс IBF.

  • Українець свій останній бій провів у травні проти Хейні (31-0, 15 КО). Він програв за очками одноголосним рішенням суддів.
  • Після цієї поразки український боксер взяв паузу в боксерських виступах.