«Все ще віриш у дива»: у команді Усика висміяли апеляцію Воррена щодо результату бою Дюбуа з нашим чемпіоном

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1050
0 голосів
«Все ще віриш у дива»: у команді Усика висміяли апеляцію Воррена щодо результату бою Дюбуа з нашим чемпіоном
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Менеджер Олександра Усика (21-0, 14 КО) Егіс Клімас висміяв спроби команди Даніеля Дюбуа (19-2, 18 КО) та його промоутера Френка Воррена оскаржити результати бою з нашим чемпіоном.

Френк Воррен подав апеляцію на результат поєдинку Даніеля Дюбуа проти Олександра Усика. Промоутер британського бійця заявляв, що очікує на реванш свого бійця з українцем.

Егіс Клімас, що займає посаду менеджера Олександра Усика, у соціальних мережах висміяв спроби команди Дюбау оскаржити підсумку бою з нашим чемпіоном.

«Френку, ти займаєшся цією справою довше, ніж ми всі, і ти все ще віриш у дива. Ну, мужик, припини! Удар нижче пояса - це удар нижче пояса», — написав Клімас у твіттері. 

  • Бій Усик - Дюбуа завершився в 9-му раунді, коли британець пропустив важкий удар у голову. 
  • Українець вже вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу. Вперше він це зробив у поєдинку-реваншу з Ентоні Джошуа.
  • Команди українця та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона. Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.